Начинки. Технологічні вимоги та особливості використання
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено класифікацію начинок для борошняно-кулінарних виробів, розкрито специфіку використання та вимоги до кожної з начинок. Classification of fillings for flour-culinary products, specifics of use and the requirements for each of the fillings.
Опис
Ключові слова
термостабільні начинки, thermostable fillings, борошняно-кулінарні вироби, flour-culinary products, фруктові начинки, fruit fillings, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Собін, О. В. Начинки. Технологічні вимоги та особливості використання / О. В. Собін, І. Л. Корецка // Хлебный и кондитерский бізнес. - 2017. - №2 (45). – С. 21-23.