Прогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств України
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
НУХТ
Анотація
Розглянута методика прогнозування типу новацій у інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств, встановлено відповідність між типом новацій, напрямами інноваційної діяльності та можливими варіантам, а також визначена відповідність між стратегічними групами (“персонажами” матриці БКГ) та варіантами ринкового розвитку.
The method of forecasting a type of novations in the innovation activity of meat processing enterprises, a correspondence between the type of novations, directions of innovations and alternatives, as well as a correspondence between the strategic groups (“characters” of BCG matrix) and alternatives of market development are defined .
The method of forecasting a type of novations in the innovation activity of meat processing enterprises, a correspondence between the type of novations, directions of innovations and alternatives, as well as a correspondence between the strategic groups (“characters” of BCG matrix) and alternatives of market development are defined .
Опис
Ключові слова
матрица ВКГ, тип новацій, напрям інноваційної діяльності, стратегічні групи, matrices BKG, type of innovation, direction of innovation, strategic groups, кафедра економічної теорії
Бібліографічний опис
Кундєєва, Г. О. Прогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств України / Г. О. Кундєєва // Вісник Хмельницького національного університету. – 2010. - Т. 2, № 4. - С. 66-72.