Прогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

Розглянута методика прогнозування типу новацій у інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств, встановлено відповідність між типом новацій, напрямами інноваційної діяльності та можливими варіантам, а також визначена відповідність між стратегічними групами (“персонажами” матриці БКГ) та варіантами ринкового розвитку.
The method of forecasting a type of novations in the innovation activity of meat processing enterprises, a correspondence between the type of novations, directions of innovations and alternatives, as well as a correspondence between the strategic groups (“characters” of BCG matrix) and alternatives of market development are defined .

Опис

Бібліографічний опис

Кундєєва, Г. О. Прогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств України / Г. О. Кундєєва // Вісник Хмельницького національного університету. – 2010. - Т. 2, № 4. - С. 66-72.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в