DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2017 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25022

Название: Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі
Другие названия: Innovative technologies in the hotel and restaurant business
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: інноваційні технології
ресторанне господарство
готельно-ресторанне господарство
харчові продукти
індустрія гостинності
инновационные технологии
ресторанное хозяйство
гостинично-ресторанное хозяйство
пищевые продукты
индустрия гостеприимства
innovative technologies
restaurant economy
hotel and restaurant management
foodstuffs
hospitality industry
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – 183 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто інноваційні технології продукції ресторанного господарства, інновації у виробництві харчових продуктів, сервіс в індустрії гостинності: світовий та вітчизняний досвід, маркетинг та менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі, проектування та дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства – сучасні можливості та перспективи, безпека життєдіяльності та охорона праці в сфері обслуговування, нове в устаткуванні закладів готельно-ресторанного господарства. Рассмотрены инновационные технологии продукции общественного питания, инновации в производстве пищевых продуктов, сервис в индустрии гостеприимства: мировой и отечественный опыт, маркетинг и менеджмент в гостинично-ресторанном бизнесе, проектирование и дизайн объектов гостинично-ресторанного хозяйства - современные возможности и перспективы, безопасность жизнедеятельности и охрана труда в сфере обслуживания, новое в оборудовании заведений гостинично-ресторанного хозяйства. Innovative technologies of catering products, innovations in food production, service in the hospitality industry are considered: global and domestic experience, marketing and management in the hotel and restaurant business, design and design of hotel and restaurant facilities - modern opportunities and perspectives, life safety and security Labor in the service sector, new in the equipment of hotel and restaurant facilities.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25022
Appears in Collections:2017

Files in This Item:

File Description SizeFormat
zbirnyk_22_03_ГРТБ.pdf2,38 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback