Пастила як улюблений продукт споживання людей похилого віку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено реологічні властивості пастильних мас на основі яблучного та абрикосового пюре з використанням сахарози, фруктози і глюкози. Встановлено різницю ефективної в’язкості при внесенні різної сировини, лактулоза зменшує в’язкість на сахарозі і глюкозі, а на фруктозі – збільшує. Розроблена технологія пастили функціонального призначення. Investigated the rheological properties pastille weight based on apple and apricot puree with sucrose, fructose and glucose. Established effective viscosity difference in making different raw materials, lactulose reduces viscosity and sucrose to glucose and fructose – increases. The technology paste functionality.

Опис

Ключові слова

пастила, функціональний продукт, яблучне пюре, фруктоза, глюкоза, fructose, glucose, pastille, functional product, applesauce, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пастила як улюблений продукт споживання людей похилого віку / А. М. Дорохович, О. О. Потривайло, А. В. Мурзін, І. С. Луценко // Проблемы старения и долголетия. – 2016. – №2. – С. 340.