DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25092

Название: Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування
Другие названия: Dried sheep’s milk in the production of baby food
Авторы: Фалендиш, Наталія Олексіївна
Белінська, Христина
Falendysh, Natalia
Belinska, Kristina
Ключевые слова: жіноче молоко
овече молоко
дитяче харчування
глюкоза
лактоза
амінокислоти
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
материнское молоко
овечье молоко
детское питание
аминокислоты
human milk
sheep’s milk
baby food
glucose
milk sugar
amino acids
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Белінська, К. О. Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш// Техника и технология. Теоретические аспекты развития современной науки : материалы международной конференции, 30 сентября – 1 октября 2015 г., г. Познань. - Польша. – С. 21-26.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню можливості використання сухого овечого молока у виробництві дитячого харчування. Встановлено, що молоко вівці є одним з найбільш повноцінних харчових продуктів. В комплексі із іншими видами молока, такими як кобиляче, є можливість отримати збалансований продукт, який буде якісно вирізнятися із сумішей, виготовлених на основі коров’ячого молока.Статья посвящена исследованию возможности использования сухого овечьего молока в производстве детского питания. Установлено, что молоко овцы является одним из наиболее полноценных пищевых продуктов. В комплексе с другими видами молока, такими как кобылье, есть возможность получить сбалансированный продукт, который будет качественно отличаться от смесей, изготовленных на основе коровьего молока. Article include research opportunities Using milk sheep production in baby food. Established something sheep’s milk is one most valuable food product. In the complex with the second type of milk mares, can get a balanced product that will stand out with quality blends made from cow's milk.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25092
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
МКfnosomyvdch.pdf457,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback