Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженню можливості використання сухого овечого молока у виробництві дитячого харчування. Встановлено, що молоко вівці є одним з найбільш повноцінних харчових продуктів. В комплексі із іншими видами молока, такими як кобиляче, є можливість отримати збалансований продукт, який буде якісно вирізнятися із сумішей, виготовлених на основі коров’ячого молока.
коровьего молока.
Article include research opportunities Using milk sheep production in baby food. Established something sheep’s milk is one most valuable food product. In the complex with the second type of milk mares, can get a balanced product that will stand out with quality blends made from cow's milk.
Опис
Ключові слова
жіноче молоко, овече молоко, дитяче харчування, глюкоза, лактоза, амінокислоти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, human milk, sheep’s milk, baby food, glucose, milk sugar, amino acids
Бібліографічний опис
Белінська, К. О. Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш// Техника и технология. Теоретические аспекты развития современной науки : материалы международной конференции, 30 сентября – 1 октября 2015 г., г. Познань. - Польша. – С. 21-26.