Розвиток ринку сировини та готової продукції мя’сопереробної галузі
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено стан та проведено аналіз м’ясопереробної галузі і ринків м’яса та м'ясної продукції. Виявлено негативні фактори, що гальмують розвиток ринку, та позитивні зміни, які пов’язані з діями держави. Проведено аналіз сегментів ринку ковбасних виробів, а також визначені фактори, які впливають на попит варених ковбасних виробів.
Investigational the state and the analysis of meatworking industry and markets of meat and meat products is conducted. Found out negative factors, which brake market development, and positive changes, what states related to the actions. The analysis of segments of market of sausage wares, and also certain factors which influence on demand of the boiled sausage wares, is conducted
Investigational the state and the analysis of meatworking industry and markets of meat and meat products is conducted. Found out negative factors, which brake market development, and positive changes, what states related to the actions. The analysis of segments of market of sausage wares, and also certain factors which influence on demand of the boiled sausage wares, is conducted
Опис
Ключові слова
попит на варені ковбасні вироби, м’ясопереробна галузь, ринок сировини, сегменти ковбасних виробів, is on the boiled sausage wares, meatworking industry, market of raw material, segments of sausage wares, demand, кафедра економічної теорії
Бібліографічний опис
Кундєєва, Г. О. Розвиток ринку сировини та готової продукції мя’сопереробної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Східноєвропійского університету економіки і менеджменту, Черкаси. – 2009. – № 1(5). – С. 164–175.