Розвиток ринку сировини та готової продукції мя’сопереробної галузі

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено стан та проведено аналіз м’ясопереробної галузі і ринків м’яса та м'ясної продукції. Виявлено негативні фактори, що гальмують розвиток ринку, та позитивні зміни, які пов’язані з діями держави. Проведено аналіз сегментів ринку ковбасних виробів, а також визначені фактори, які впливають на попит варених ковбасних виробів.
Investigational the state and the analysis of meatworking industry and markets of meat and meat products is conducted. Found out negative factors, which brake market development, and positive changes, what states related to the actions. The analysis of segments of market of sausage wares, and also certain factors which influence on demand of the boiled sausage wares, is conducted

Опис

Ключові слова

попит на варені ковбасні вироби, м’ясопереробна галузь, ринок сировини, сегменти ковбасних виробів, is on the boiled sausage wares, meatworking industry, market of raw material, segments of sausage wares, demand, кафедра економічної теорії

Бібліографічний опис

Кундєєва, Г. О. Розвиток ринку сировини та готової продукції мя’сопереробної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Східноєвропійского університету економіки і менеджменту, Черкаси. – 2009. – № 1(5). – С. 164–175.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced