Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25158
Title: Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту
Authors: Семенова, Олена Іванівна
Жилик, Алла Віталіївна
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
вторинні матеріальні ресурси
гребені
мезга
дріжджовий осад
барда
secondary material resources
combs
pulp
yeast sediment
bard
Issue Date: 2015
Citation: Семенова, О. І. Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту / О. І. Семенова, А. В. Жилик // Science and civilization : materials Of The XII international scientific and practical conference, 30 January – 07 february 2015. - Sheffield SCIENCE AND EDUCATION LTD – C. 23-25.
Abstract: Вторинні матеріальні ресурси виноробства за своїм складом є дужецінними, тому потребують утилізації. Вони використовуються як вторинна сировина для виготовлення вторинних продуктів, але не завжди і не з усіх відходів, тому відходи виноробства потенціально є факторами забруднення навколишнього середовища. Secondary material resources of wine in its composition is duzhetsinnymy so require disposal. They are used as secondary raw material for the manufacture of secondary products, but not always and not all waste, because waste is potentially winemaking factors pollution.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25158
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
These_J13.pdf225.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.