Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вторинні матеріальні ресурси виноробства за своїм складом є дужецінними, тому потребують утилізації. Вони використовуються як вторинна сировина для виготовлення вторинних продуктів, але не завжди і не з усіх відходів, тому відходи виноробства потенціально є факторами забруднення навколишнього середовища. Secondary material resources of wine in its composition is duzhetsinnymy so require disposal. They are used as secondary raw material for the manufacture of secondary products, but not always and not all waste, because waste is potentially winemaking factors pollution.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, вторинні матеріальні ресурси, гребені, мезга, дріжджовий осад, барда, secondary material resources, combs, pulp, yeast sediment, bard

Бібліографічний опис

Семенова, О. І. Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту / О. І. Семенова, А. В. Жилик // Science and civilization : materials Of The XII international scientific and practical conference, 30 January – 07 february 2015. - Sheffield SCIENCE AND EDUCATION LTD – C. 23-25.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced