Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25158
Название: Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту
Авторы: Семенова, Олена Іванівна
Жилик, Алла Віталіївна
Ключевые слова: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
вторинні матеріальні ресурси
гребені
мезга
дріжджовий осад
барда
secondary material resources
combs
pulp
yeast sediment
bard
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Семенова, О. І. Використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту / О. І. Семенова, А. В. Жилик // Science and civilization : materials Of The XII international scientific and practical conference, 30 January – 07 february 2015. - Sheffield SCIENCE AND EDUCATION LTD – C. 23-25.
Краткий осмотр (реферат): Вторинні матеріальні ресурси виноробства за своїм складом є дужецінними, тому потребують утилізації. Вони використовуються як вторинна сировина для виготовлення вторинних продуктів, але не завжди і не з усіх відходів, тому відходи виноробства потенціально є факторами забруднення навколишнього середовища. Secondary material resources of wine in its composition is duzhetsinnymy so require disposal. They are used as secondary raw material for the manufacture of secondary products, but not always and not all waste, because waste is potentially winemaking factors pollution.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25158
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
These_J13.pdf225.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.