Вплив сучасних харчових технологій на інноваційний розвиток та стан довкілля

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджений вплив сучасних харчових технологій на стан навколишнього природного середовища. Запропоновано шляхи запобігання негативному впливу. The influence of modern food technology at the state of the environment. The ways to prevent the negative impact of food enterprises.

Опис

Ключові слова

технологія, інноваційний розвиток, харчові підприємства, проектування, technology, innovation development, food plants, design, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Захарченко, Т. М. Вплив сучасних харчових технологій на інноваційний розвиток та стан довкілля / Т. М. Захарченко, О. І. Сидорченко, М. П. Купчик, В. В. Манк // Техногенно-екологічна безпека України : стан та перспективи розвитку : ІІІ міжвузівська науково-практична конференці, 18 квітня 2008. - С. 134-135.