Вплив сучасних харчових технологій на інноваційний розвиток та стан довкілля
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджений вплив сучасних харчових технологій на стан навколишнього природного середовища. Запропоновано шляхи запобігання негативному впливу.
The influence of modern food technology at the state of the environment. The ways to prevent the negative impact of food enterprises.
Опис
Ключові слова
технологія, інноваційний розвиток, харчові підприємства, проектування, technology, innovation development, food plants, design, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Захарченко, Т. М. Вплив сучасних харчових технологій на інноваційний розвиток та стан довкілля / Т. М. Захарченко, О. І. Сидорченко, М. П. Купчик, В. В. Манк // Техногенно-екологічна безпека України : стан та перспективи розвитку : ІІІ міжвузівська науково-практична конференці, 18 квітня 2008. - С. 134-135.