Термодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримано експериментальні докази характеру встановлення термодинамічної рівноваги водно-спиртових сумішей. Experimental proofs of character of establishment of thermodynamics equilibrium of aqueous-alcoholic mixtures.

Опис

Ключові слова

1H ЯМР-спектроскопія, 1H NMR-spectroscopy, водно-спиртова суміш, aqueous-alcoholic mixture, горілка, vodka, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Термодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілок / О. В. Кузьмін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 22 травня 2014 р. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 242-243.