DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25251

Название: Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів
Другие названия: The use of dairy products in bakery technology
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Доценко, Віктор Федорович
Лець, Наталія Олексіївна
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Dotsenko, Viktor
Lets, Natalia
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
вakery products
молочна сироватка
молочная сыворотка
milk whey
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 419.
Краткий осмотр (реферат): Використання білкової сировини в технології виготовлення хлібобулочних виробів. Использование белкового сырья в технологии изготовления хлебобулочных изделий. Using the protein material in manufacturing technology bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25251
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4.pdf176,4 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback