DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25252

Название: Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинності
Другие названия: Mini-brewery as key to a successful restaurant business
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Лазоренко, Євгеній Сергійович
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Lazorenko, Eugene
Ключевые слова: міні-броварні
мини-пивоварни
mini-breweries
пиво
beer
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Бортнічук, О. В. Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинності / Є. С. Лазоренко, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – C. 377.
Краткий осмотр (реферат): Виробництво пива в міні-броварнях ресторанного типу і його реалізація безпосередньо в закладах є безумовно прибутковим бізнесом, хоча потребує значних зусиль і має свої особливості. Встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє забезпечувати широкий асортимент сортів пива та контролювати якість на всіх стадіях його виробництва. Производство пива в мини-пивоварню ресторанного типа и его реализация непосредственно в заведениях является безусловно прибыльным бизнесом, хотя требует значительных усилий и имеет свои особенности. Установка мини-пивоварен в заведениях ресторанного хозяйства позволяет обеспечивать широкий ассортимент сортов пива и контролировать качество на всех стадиях его производства. Production of beer in the mini-brewery restaurant type and its implementation directly to the institutions is certainly a lucrative business, but takes a lot of effort and has its own characteristics. Installing mini-breweries in institutions of restaurant facilities can provide a wide range of beers and quality control at all stages of production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25252
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
6.pdf18,68 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback