Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинності

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво пива в міні-броварнях ресторанного типу і його реалізація безпосередньо в закладах є безумовно прибутковим бізнесом, хоча потребує значних зусиль і має свої особливості. Встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє забезпечувати широкий асортимент сортів пива та контролювати якість на всіх стадіях його виробництва. Production of beer in the mini-brewery restaurant type and its implementation directly to the institutions is certainly a lucrative business, but takes a lot of effort and has its own characteristics. Installing mini-breweries in institutions of restaurant facilities can provide a wide range of beers and quality control at all stages of production.

Опис

Ключові слова

міні-броварні, mini-breweries, пиво, beer, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бортнічук, О. В. Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинності / Є. С. Лазоренко, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – C. 377.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced