Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25254
Title: Застосування математико-статистичних методів дослідження при розробленні рецептури гірких настоянок
Other Titles: The application of mathematical and statistical methods in the study developing formulations bitter liqueurs
Authors: Рибачок, Альбіна Вікторівна
Попова, Наталія Вікторівна
Мисюра, Тарас Григорович
Mysiura, Taras
Rybachok, Albina
Popova, Nataliia
Keywords: математико-статистичні методи дослідження
розроблення рецептури
гіркі настоянки
математико-статистические методы исследования
разработка рецептуры
горькие настойки
mathematical and statistical methods
developing recipes
bitters
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2017
Citation: Рибачок, А. В. Застосування математико-статистичних методів дослідження при розробленні рецептури гірких настоянок / А. В. Рибачок, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. - С. 174.
Abstract: В результаті рецептура гіркої настоянки має містити три частини екстракту перцю червоного гіркого, дві частини екстракту кардамону та одну частину екстракту імбиру, що забезпечить підвищену біологічну цінність готового напою. В результате рецептура горькой настойки должен содержать три части экстракта перца красного горького, две части экстракта кардамона и одну часть экстракта имбиря, что обеспечит повышенную биологическую ценность готового напитка.As a result, bitters recipe should contain three parts extract of red pepper bitter, two cardamom extract and ginger extract one part that will provide an increased biological value of the finished beverage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25254
Appears in Collections:Тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.