Застосування математико-статистичних методів дослідження при розробленні рецептури гірких настоянок
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті рецептура гіркої настоянки має містити три частини екстракту перцю червоного гіркого, дві частини екстракту кардамону та одну частину екстракту імбиру, що забезпечить підвищену біологічну цінність готового напою. As a result, bitters recipe should contain three parts extract of red pepper bitter, two cardamom extract and ginger extract one part that will provide an increased biological value of the finished beverage.
Опис
Ключові слова
математико-статистичні методи дослідження, розроблення рецептури, гіркі настоянки, математико-статистические методы исследования, разработка рецептуры, горькие настойки, mathematical and statistical methods, developing recipes, bitters, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Рибачок, А. В. Застосування математико-статистичних методів дослідження при розробленні рецептури гірких настоянок / А. В. Рибачок, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. - С. 174.