Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, milk whey, пшеничні висівки, wheat bran, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бортнічук, О. В. Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробів / О. В. Бортнічук, В. Ф. Доценко // Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди : матеріали міжнародної наукової конференції, 7 квітня 2016 р. – К., 2016. – C. 225-227.