Гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі досліджуються гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині. The paper investigates the culinary practices as a factor of social legitimization of the Russian Administration in the 30's. Eighteenth Century in Hetman.

Опис

Ключові слова

гастрономічні практики, застілля, повсякдення, державне управління, culinary practices, meal, everyday life, public administration, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Пивоваренко, О. А. Гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині / О. А. Пивоваренко // Realita a perspektívy vývoja spoločnosti: sociálne, psychologické a politické aspekty : Medzinárodná vedecká konferencia, 28–29 októbra 2016, Sládkovičovo. - Slovak Republic, 2016. – С. 23-26.