Гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У роботі досліджуються гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині. The paper investigates the culinary practices as a factor of social legitimization of the Russian Administration in the 30's. Eighteenth Century in Hetman.

Description

Citation

Пивоваренко, О. А. Гастрономічні практики, як фактор суспільної легітимізації російської адміністрації у 30-Х рр. ХVIII ст. в Гетьманщині / О. А. Пивоваренко // Realita a perspektívy vývoja spoločnosti: sociálne, psychologické a politické aspekty : Medzinárodná vedecká konferencia, 28–29 októbra 2016, Sládkovičovo. - Slovak Republic, 2016. – С. 23-26.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By