DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25339

Название: Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів
Другие названия: Improved methods of calculating the biological value of food and diets
Авторы: Махинько, Валерій Миколайович
Прищепчук, Марина Олександрівна
Makhynko, Valeriy
Pryshchepchuk, Maryna
Ключевые слова: білок
амінокислота
засвоюваність
біологічна цінність
розрахунок
PDCAAS
DIAAS
белок
аминокислота
усвояемость
биологическая ценность
расчет
protein
amino acid
digestibility
biological value
calculation
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Махинько, В. М. Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів / В. М. Махинько, М. О. Прищепчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – Ч. 1. – С. 121.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасні методики розрахунку біологічної цінності продуктів і раціонів – PDCAAS та DIAAS. Вказано на особливості використання цих методик та можливі сфери застосування. Рассмотрены современные методики расчета биологической ценности продуктов и рационов – PDCAAS и DIAAS. Указано на особенности использования этих методик и возможные сферы применения. Discussed modern methods of calculation of biological value of food and diets – PDCAAS and DIAAS. Listed on the peculiarities of the use of these methods and possible applications.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25339
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tmvmumrbchpir.pdf66,17 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback