Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто сучасні методики розрахунку біологічної цінності продуктів і раціонів – PDCAAS та DIAAS. Вказано на особливості використання цих методик та можливі сфери застосування.
Discussed modern methods of calculation of biological value of food and diets – PDCAAS and DIAAS. Listed on the peculiarities of the use of these methods and possible applications.
Опис
Ключові слова
білок, амінокислота, засвоюваність, біологічна цінність, розрахунок, PDCAAS, DIAAS, protein, amino acid, digestibility, biological value, calculation, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів / В. М. Махинько, М. О. Прищепчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – Ч. 1. – С. 121.