Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто сучасні методики розрахунку біологічної цінності продуктів і раціонів – PDCAAS та DIAAS. Вказано на особливості використання цих методик та можливі сфери застосування. Discussed modern methods of calculation of biological value of food and diets – PDCAAS and DIAAS. Listed on the peculiarities of the use of these methods and possible applications.

Опис

Ключові слова

білок, амінокислота, засвоюваність, біологічна цінність, розрахунок, PDCAAS, DIAAS, protein, amino acid, digestibility, biological value, calculation, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів / В. М. Махинько, М. О. Прищепчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – Ч. 1. – С. 121.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced