DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25374

Название: Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тіста
Другие названия: The influence of joint use of plant and animal raw materials on the visco-elastic indicators of dough
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Доценко, Віктор Федорович
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
вakery products
молочна сироватка
молочная сыворотка
milk whey
пшеничні висівки
пшеничные отруби
wheat bran
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Бортнічук, О. Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тіста / Олег Бортнічук, Віта Цирульнікова, Віктор Доценко // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — p.292
Краткий осмотр (реферат): Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Разработка технологий пищевых продуктов диетического, лечебно-профилактического и специального назначения является целесообразным и актуальным, особенно в связи с необходимостью усовершенствования системы питания населения. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25374
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5.pdf172,43 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback