DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25383

Название: Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукції
Другие названия: The use of food additions is for the production of alcoholic goods
Авторы: Кушлак, Антон Сергійович
Кузьмін, Олег Володимирович
Kushlak, Anton
Kuzmin, Oleg
Ключевые слова: алкогольна продукція
алкогольная продукция
alcoholic products
харчові добавки
пищевые добавки
food additions
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Кушлак, А. Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукції / А. Кушлак, О. Кузьмін // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2015 р. – Тернопіль : Крок, 2015. – С. 162-164.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено класифікацію харчових добавок, вживаних у виробництві горілок Разработана классификация пищевых добавок, употребляемой в производстве водки Classification of food additions is worked out, vodka used in a production
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25383
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Work_Kushlak.pdf260,3 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback