Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25402
Title: Розробка системи управління якістю служби Housekeeping
Authors: Попович, Ксенія Вікторівна
Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: якість
quality
готельно-ресторанний заклад
hotel-restaurant establishment
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Попович, К. Розробка системи управління якістю служби Housekeeping / К. Попович, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів,5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч.3. – С. 268.
Abstract: Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25402
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Попович_Кузьмін.pdf119.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.