Розробка системи управління якістю служби Housekeeping
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів.
Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.
Опис
Ключові слова
якість, quality, готельно-ресторанний заклад, hotel-restaurant establishment, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Попович, К. Розробка системи управління якістю служби Housekeeping / К. Попович, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів,5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч.3. – С. 268.