Методика комплексної кількісної оцінки якості зерна озимої м’якої пшениці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

Автори

Рябченко, Микола Олександрович
Кузьмін, Олег Володимирович
Михальова, Олена Миколаївна

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено методику комплексної оцінки якості 5 сортів зерна озимої м’якої пшениці відповідно до принципів кваліметрії. In the article methods over of complex estimation of quality are brought 5 sorts of grain of winter soft wheat in accordance with principles of qualimetry.

Опис

Ключові слова

якість, quality, кваліметрія, qualimetry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Рябченко, М. О. Методика комплексної кількісної оцінки якості зерна озимої м’якої пшениці / М. О. Рябченко, О. М. Михальова, О. В. Кузьмін // Товарознавство та інновації: зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - Вип. №2. – С. 244-251.

Зібрання