Методика комплексної кількісної оцінки якості зерна озимої м’якої пшениці
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено методику комплексної оцінки якості 5 сортів зерна озимої м’якої пшениці відповідно до принципів кваліметрії.
In the article methods over of complex estimation of quality are brought 5 sorts of grain of winter soft wheat in accordance with principles of qualimetry.
Опис
Ключові слова
якість, quality, кваліметрія, qualimetry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Рябченко, М. О. Методика комплексної кількісної оцінки якості зерна озимої м’якої пшениці / М. О. Рябченко, О. М. Михальова, О. В. Кузьмін // Товарознавство та інновації: зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - Вип. №2. – С. 244-251.