Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25467
Title: Влияние контрольного фильтрования на стабильность качества водок
Authors: Кузьмин, Олег Владимирович
Федотова, Ольга Юрьевна
Keywords: фильтрование
водка
filtration
vodka
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2010
Citation: Кузьмин, О. В. Влияние контрольного фильтрования на стабильность качества водок / О. В. Кузьмин, О. Ю. Федотова // Торгівля і продовольча безпека : матеріали І всеукр. наук.–практ. конф., 23 квіт. 2010 р., Донецьк: [присвячена 90-річчю ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – С. 116-117.
Abstract: Представлены результаты исследования контрольного фильтрования в процессе создания водки. The results of a study of control filtration in the process of creating vodka are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25467
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Влияние контрольного фильтрования.pdf116.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.