Стійкість спиртних напоїв за короткострокових порушень температурних режимів зберігання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У цієї роботі особлива увага приділена дослідженню стійкості різних видів алкогольної продукції при короткочасній дії низьких та високих температур, які можуть призвести до небажаних наслідків, в тому числі к зміні фізико-хімічних показників та погіршенню органолептичних властивостей. In this work the special attention is spared research of firmness of different types of alcoholic products at brief influence of low and high temperatures which can result in undesirable consequences, including to the change of physical and chemical indexes and worsening of organoleptic properties.

Опис

Ключові слова

стійкість алкогольної продукції, firmness of alcoholic products, екстремальні температури, extreme temperatures, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Стійкість спиртних напоїв за короткострокових порушень температурних режимів зберігання / О. М. Ловягін, Л. О. Шевченко, В. Г.Топольник, О. В. Кузьмін // Вісник ДонНУЕТ. – 2011. – № 1 (49). – Технічні науки. – С. 130-135.

Зібрання