DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25512

Название: Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates
Другие названия: Використання рослинних олій в рецептурах м'ясних паштетів
Авторы: Topchiy, Oksana
Топчій, Оксана Анатоліївна
Kotlyar, Eugene
Котляр, Євген Олександрович
Ключевые слова: meat
pates
oils
recipes
м'ясо
паштети
олії
рецептури
мясо
паштеты
масла
рецептуры
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Topchiy, O. Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates / O. Topchiy, E. Kotlyar // Ukrainian Journal of Food Science. – 2013. – Vol. 1, Is. 2. - P. 204–209.
Краткий осмотр (реферат): The main problem is the creation of products with high nutritional and biological value. Also quite common problems such as lack of fiber mikronutriyentyiv (vitamins, minerals, fatty acids, etc.), unbalanced nutrition in Ukraine. Abnormalities in the structure of food involves the need for functional foods, including functional meat products. Основні проблеми полягають в створенні продуктів з високою харчовою і біологічною цінністю. Також досить поширені в Україні такі проблеми як: недолік клітковини,мікронутрієнтів(вітаміни, мінерали, жирні кислоти і т.д.), незбалансоване харчування. Аномалії в структурі харчування передбачає потребу в функціональних продуктах, в тому числі функціональних м'ясних продуктах. Основные проблемы заключаются в создании продуктов с высокой пищевой и биологической ценностью. Также довольно распространены в Украине такие проблемы как: недостаток клетчатки, микронутриентов (витамины, минералы, жирные кислоты и т.д.), несбалансированное питание. Аномалии в структуре питания предусматривает потребность в функциональных продуктах, в том числе функциональных мясных продуктах.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25512
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates.pdf328,47 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback