Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The main problem is the creation of products with high nutritional and biological value. Also quite common problems such as lack of fiber mikronutriyentyiv (vitamins, minerals, fatty acids, etc.), unbalanced nutrition in Ukraine. Abnormalities in the structure of food involves the need for functional foods, including functional meat products.

Опис

Ключові слова

meat, pates, oils, recipes, м'ясо, паштети, олії, рецептури, мясо, паштеты, масла, рецептуры, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Topchiy, O. Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates / O. Topchiy, E. Kotlyar // Ukrainian Journal of Food Science. – 2013. – Vol. 1, Is. 2. - P. 204–209.

Зібрання