Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів
The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise
Опис
Ключові слова
рецептура, recipe, майонез, якість, рослинний білок, mayonnaise, quality, vegetable protein, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Дядечко, О. В. Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі / О. В. Дядечко, В. О. Бахмач // Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку : міжнар. наук.-прак. конф., 24-25 листопада 1999 р. - К., 1999. - С. 33-35.