Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise

Опис

Ключові слова

рецептура, recipe, майонез, якість, рослинний білок, mayonnaise, quality, vegetable protein, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Дядечко, О. В. Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі / О. В. Дядечко, В. О. Бахмач // Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку : міжнар. наук.-прак. конф., 24-25 листопада 1999 р. - К., 1999. - С. 33-35.