Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise

Опис

Ключові слова

рецептура, recipe, майонез, якість, рослинний білок, mayonnaise, quality, vegetable protein, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Дядечко, О. В. Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі / О. В. Дядечко, В. О. Бахмач // Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку : міжнар. наук.-прак. конф., 24-25 листопада 1999 р. - К., 1999. - С. 33-35.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced