Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів
The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise
Опис
Ключові слова
рецептура, recipe, майонез, якість, рослинний білок, mayonnaise, quality, vegetable protein, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Дядечко, О. В. Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі / О. В. Дядечко, В. О. Бахмач // Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку : міжнар. наук.-прак. конф., 24-25 листопада 1999 р. - К., 1999. - С. 33-35.