Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaise

Опис

Бібліографічний опис

Бахмач, В. О. Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів / В. О. Бахмач, В. В. Манк, Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конф., 11-12 вересня 2003 р. : тези доп. – 2003. – С. 127-128.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в