Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaise

Опис

Ключові слова

полісахариди, структура, стабілізація, майонез, hydrocolloids, structure stabilization, mayonnaise, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Бахмач, В. О. Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів / В. О. Бахмач, В. В. Манк, Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конф., 11-12 вересня 2003 р. : тези доп. – 2003. – С. 127-128.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced