Упередження виникнення психофізіологічних факторів
Вантажиться...
Дата
2017-03
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі проаналізовано основні психофізіологічні фактори впливу на працівників готельно-ресторанного бізнесу та наведено методику розрахунку ефективності, безпомилкової роботи та інтенсивність можливих помилок працівника внаслідок дії втоми.
The paper analyzes the main physiological impacts on workers, hotel and restaurant business and given method of calculation efficiency, error-free work and intensity of possible errors as a result of worker fatigue.
Опис
Ключові слова
кафедра екологічної безпеки та охорони праці, умови праці, working conditions, готель, hotel, ресторан, restaurant, перевантаження, overload, втома, fatigue, працездатність, efficiency
Бібліографічний опис
Устименко, О. Я. Упередження виникнення психофізіологічних факторів / О. Я. Устименко, Н. В. Володченкова // Іноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська наук-практ. конф., 22–23 березня 2017 р.. – Київ : НУХТ, 2017. - С. 169-170.