Упередження виникнення психофізіологічних факторів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017-03

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі проаналізовано основні психофізіологічні фактори впливу на працівників готельно-ресторанного бізнесу та наведено методику розрахунку ефективності, безпомилкової роботи та інтенсивність можливих помилок працівника внаслідок дії втоми. The paper analyzes the main physiological impacts on workers, hotel and restaurant business and given method of calculation efficiency, error-free work and intensity of possible errors as a result of worker fatigue.

Опис

Ключові слова

кафедра екологічної безпеки та охорони праці, умови праці, working conditions, готель, hotel, ресторан, restaurant, перевантаження, overload, втома, fatigue, працездатність, efficiency

Бібліографічний опис

Устименко, О. Я. Упередження виникнення психофізіологічних факторів / О. Я. Устименко, Н. В. Володченкова // Іноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська наук-практ. конф., 22–23 березня 2017 р.. – Київ : НУХТ, 2017. - С. 169-170.