Упередження виникнення психофізіологічних факторів
Файли
Дата
2017-03
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проаналізовано основні психофізіологічні фактори впливу на працівників готельно-ресторанного бізнесу та наведено методику розрахунку ефективності, безпомилкової роботи та інтенсивність можливих помилок працівника внаслідок дії втоми.
The paper analyzes the main physiological impacts on workers, hotel and restaurant business and given method of calculation efficiency, error-free work and intensity of possible errors as a result of worker fatigue.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, умови праці, working conditions, готель, hotel, ресторан, restaurant, перевантаження, overload, втома, fatigue, працездатність, efficiency
Бібліографічний опис
Устименко, О. Я. Упередження виникнення психофізіологічних факторів / О. Я. Устименко, Н. В. Володченкова // Іноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська наук-практ. конф., 22–23 березня 2017 р.. – Київ : НУХТ, 2017. - С. 169-170.