The sour milk drink with antioxidant properties

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

fermented milk, fruit pectin, vitamins, antioxidant properties, кисломолочний продукт, фруктовий пектин, вітаміни, антиоксидантні властивості, кисломолочный продукт, фруктовый пектин, витамины, антиоксидантные свойства, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Datska, N. The sour milk drink with antioxidant properties / N. Datska // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students, April 5-6, 2017. - Book of abstract. - Part 4. - P. 154.