The sour milk drink with antioxidant properties
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
fermented milk, fruit pectin, vitamins, antioxidant properties, кисломолочний продукт, фруктовий пектин, вітаміни, антиоксидантні властивості, кисломолочный продукт, фруктовый пектин, витамины, антиоксидантные свойства, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Datska, N. The sour milk drink with antioxidant properties / N. Datska // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students, April 5-6, 2017. - Book of abstract. - Part 4. - P. 154.