The sour milk drink with antioxidant properties

Ескіз

Дата

2017

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

fermented milk, fruit pectin, vitamins, antioxidant properties, кисломолочний продукт, фруктовий пектин, вітаміни, антиоксидантні властивості, кисломолочный продукт, фруктовый пектин, витамины, антиоксидантные свойства, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Datska, N. The sour milk drink with antioxidant properties / N. Datska // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students, April 5-6, 2017. - Book of abstract. - Part 4. - P. 154.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced