The sour milk drink with antioxidant properties
Файли
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
fermented milk, fruit pectin, vitamins, antioxidant properties, кисломолочний продукт, фруктовий пектин, вітаміни, антиоксидантні властивості, кисломолочный продукт, фруктовый пектин, витамины, антиоксидантные свойства, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Datska, N. The sour milk drink with antioxidant properties / N. Datska // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students, April 5-6, 2017. - Book of abstract. - Part 4. - P. 154.