Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції. The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production.

Опис

Ключові слова

емульсія, emulsion, компаунд, емульгатор, стабілізатор, майонез, якість, compound, emulsifier, stabilizer, mayonnaise, quality, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Петрикей, Л. В. Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції / Л. В. Петрикей, В. О. Бахмач, В. І. Бабенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : матеріали Міжнародної конференції, 2010 р. – Харків : 2010. – Ч. 2. – С. 313.