Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції. The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production.

Опис

Ключові слова

емульсія, emulsion, компаунд, емульгатор, стабілізатор, майонез, якість, compound, emulsifier, stabilizer, mayonnaise, quality, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Петрикей, Л. В. Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції / Л. В. Петрикей, В. О. Бахмач, В. І. Бабенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : матеріали Міжнародної конференції, 2010 р. – Харків : 2010. – Ч. 2. – С. 313.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced