Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції.
The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production.
Опис
Ключові слова
емульсія, emulsion, компаунд, емульгатор, стабілізатор, майонез, якість, compound, emulsifier, stabilizer, mayonnaise, quality, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Петрикей, Л. В. Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції / Л. В. Петрикей, В. О. Бахмач, В. І. Бабенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : матеріали Міжнародної конференції, 2010 р. – Харків : 2010. – Ч. 2. – С. 313.