Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25637
Title: | Вдосконалення технології сушіння винограду |
Authors: | Білоцерківська, Наталія Вадимівна Ізюменко, Дмитро Володимирович Шутюк, Віталій Володимирович Василів, Володимир Павлович |
Keywords: | виноград сушіння бланшування grapes drying blanching кафедра технології консервування |
Issue Date: | Apr-2017 |
Citation: | Вдосконалення технології сушіння винограду/ Н. В. Білоцерківська, Д. В. Ізюменко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 358. |
Abstract: | В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25637 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17 Bilotserkivska MNPK NUBiP.pdf | 340.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.