Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25637
Title: Вдосконалення технології сушіння винограду
Authors: Білоцерківська, Наталія Вадимівна
Ізюменко, Дмитро Володимирович
Шутюк, Віталій Володимирович
Василів, Володимир Павлович
Keywords: виноград
сушіння
бланшування
grapes
drying
blanching
кафедра технології консервування
Issue Date: Apr-2017
Citation: Вдосконалення технології сушіння винограду/ Н. В. Білоцерківська, Д. В. Ізюменко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 358.
Abstract: В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25637
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 Bilotserkivska MNPK NUBiP.pdf340.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.