DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25637

Название: Вдосконалення технології сушіння винограду
Другие названия: Improvement of grape drying technology
Авторы: Білоцерківська, Наталія Вадимівна
Ізюменко, Дмитро Володимирович
Шутюк, Віталій Володимирович
Василів, Володимир Павлович
Bilotserkivska, Natalia
Izyumenko, Dmitry
Shutyuk, Vitaliy
Vasyliv, Vladimir
Ключевые слова: виноград
сушіння
бланшування
grapes
drying
blanching
виноград
сушка
бланширование
кафедра технології консервування
Issue Date: Apr-2017
Библиографическое описание: Вдосконалення технології сушіння винограду/ Н. В. Білоцерківська, Д. В. Ізюменко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 358.
Краткий осмотр (реферат): В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given. В работе приведены результаты влияния предварительного бланширования в различных средах винограда на продолжительность его сушки.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25637
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17 Bilotserkivska MNPK NUBiP.pdf340,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback