Ультразвукова обробка в харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

З метою інтенсифікації багатьох технологічних процесів різних галузей агропромислового комплексу використовується ультразвукова обробка середовищ. Її застосування дозволяє скорочувати час процесів екстракції, емульгування, освітлення, миття тощо. Пропонується застосовувати ультразвукове оброблення замісів з крохмалевмісної сировини з метою інтенсифікації процесів підготовки сировини до зброджування та покращення показників сусла і бражки.
With the purpose of intensification of many technological processes of different industries of agroindustrial complex ultrasonic machining of environments is used. Ultrasonic machining of environments use allows to shorten time of processes of extraction, emulsifications, lighting up, washings and other. The use of ultrasonic treatment of kneading is offered from raw material which contains starch. Ultrasonic treatment intensifies the processes of preparation of raw material to attenuation and improvement of indexes of nourishing environment and distillers.

Опис

Ключові слова

ультразвукова обробка, ultrasonic machining, крохмалевмісна сировина, бражка, raw material which contains starch, distillers, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Карпутіна, М. Ультразвукова обробка в харчових технологіях / М. Карпутіна, Т. Мудрак, З. Романова // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 1. - С. 26-27.

Зібрання