Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25725
Title: Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тіста
Authors: Дочинець, Інга Вікторівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Keywords: листкове тісто
puff pastry
харчові продукти
food
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Citation: Дочинець, І. В. Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тіста / І. В. Дочинець, О. В. Арпуль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнсько науково-практична конференція,22–23 березня. –Київ : НУХТ, 2017. – С. 100-101.
Abstract: збагачення корисними нутрієнтами листкових виробів, зменшення вмісту жиру для профілактики різних захворювань та зміцнення здоров’я населення еnrichment of nutrients leaf products, reduction of fat for the prevention of various diseases and promoting health
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25725
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези в репозитарій1 3.pdf188.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.