DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25725

Название: Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тіста
Другие названия: Іnnovative use of nutrients in the manufacture of puff pastry
Авторы: Дочинець, Інга Вікторівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Dochynets, Inga
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Ключевые слова: листкове тісто
слоеное тесто
puff pastry
харчові продукти
продукты питания
food
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Дочинець, І. В. Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тіста / І. В. Дочинець, О. В. Арпуль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнсько науково-практична конференція,22–23 березня. –Київ : НУХТ, 2017. – С. 100-101.
Краткий осмотр (реферат): збагачення корисними нутрієнтами листкових виробів, зменшення вмісту жиру для профілактики різних захворювань та зміцнення здоров’я населення обогащения полезными нутриентами слоеных изделий, уменьшение содержания жира для профилактики различных заболеваний и укрепления здоровья населения еnrichment of nutrients leaf products, reduction of fat for the prevention of various diseases and promoting health
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25725
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
тези в репозитарій1 3.pdf188,14 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback