The use of nanotechnology in the production of ise-cream

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The use of nanotechnology in the production of ise-cream leads to the benefits of nanoise-cream. Використання нанотехнологій у виробництві морозива має певні переваги.

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, nanotechnology, low fat content, nanomaterials, nanoice-cream, нанотехнології, низький вміст жиру, наноматеріали, наноморозиво, нанотехнологии, низкое содержание жира, наноматериалы, наномороженое

Бібліографічний опис

Shumiak, O. The use of nanotechnology in the production of ise-cream / O. Shumiak, A. Meshcheryakov, L.Yurchuk // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 4. - С. 190