The use of nanotechnology in the production of ise-cream
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The use of nanotechnology in the production of ise-cream leads to the benefits of nanoise-cream. Використання нанотехнологій у виробництві морозива має певні переваги.
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, nanotechnology, low fat content, nanomaterials, nanoice-cream, нанотехнології, низький вміст жиру, наноматеріали, наноморозиво, нанотехнологии, низкое содержание жира, наноматериалы, наномороженое
Бібліографічний опис
Shumiak, O. The use of nanotechnology in the production of ise-cream / O. Shumiak, A. Meshcheryakov, L.Yurchuk // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 4. - С. 190