The use of nanotechnology in the production of ise-cream

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The use of nanotechnology in the production of ise-cream leads to the benefits of nanoise-cream. Використання нанотехнологій у виробництві морозива має певні переваги.

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, nanotechnology, low fat content, nanomaterials, nanoice-cream, нанотехнології, низький вміст жиру, наноматеріали, наноморозиво, нанотехнологии, низкое содержание жира, наноматериалы, наномороженое

Бібліографічний опис

Shumiak, O. The use of nanotechnology in the production of ise-cream / O. Shumiak, A. Meshcheryakov, L.Yurchuk // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 4. - С. 190

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced